20110317

Hemma

Jepp, jag är hemma från jobbet idag också. Jag är inte så bra på det här med att vara hemma och såsa hela dagarna, vad gör man? Ok om jag hade varit tillräckligt pigg för att kunna städa eller göra något annat nyttigt.
Något som är bra med att inte gå upp supertidigt och gå till jobbet är att man i lugn och ro kan njuta av frukosten. Härligt! Nu ska jag klicka hem en ny matta att ha under matsalsbordet. Vad tycker ni om den här?
Asko Mixed, Linie design. Bild: Länna Möbler.

bröllopsbilder

Kom precis på att jag glömt bort att visa bilder från bröllopet. Vår otroligt duktiga fotograf heter Caroline. Hennes hemsida hittar ni här och hennes fotoblogg är verkligen värd att kika på. Hon tar inte bara vackra bröllopsbilder utan även helt fantastiska djur- och naturbilder.  Hoppas bilderna kommer på posten  idag. :)
Tänk vilken härlig dag vi fick, klarblå himmel och gnistrande vit snö. Det trodde vi inte helgen innan när snön smälte och allt var grått och fult. Buketten gjorde herrgårdens egna florist och jag är riktigt nöjd med den också. Vita anemoner, ranunklar och rosor tillsammans med gröna blad och trollhassel.